doggyart.punt.nl
De vorderingen van Lion
De vorderingen van Lion
Langzaam maar zeker gaat het beter met Lion, hij is inmiddels van 17 naar 25 kilo gegaan maar nog steeds veel te mager waarschijnlijk moet hij zijn begin gewicht verdubbelen voor het ergens op gaat lijken. Zijn ergste diarree is over maar hij heeft nog steeds geen normale ontlasting het zal zijn tijd nodig hebben voor zijn darmen een beetje normaal voer kunnen verdragen, zes jaar van ondervoeding kunnen ook niet zonder gevolgen blijven veel meer als witbrood en wat restjes zal hij niet gehad hebben.
 
Om aanschouwelijk te maken hoe het er naar ons idee in de hersenpan van Lion uitziet heb ik een overzichtje gemaakt hoe het er nog steeds met zijn hongergevoel uitziet.
 
We maken zo wat mee met hem, Peter wilde laatst stofzuigen maar de stofzuiger zak zat vol, dus de zak uit de stofzuiger gehaald en er mee naar de vuilnisbak,dacht hij, want voor hij goed en wel in de gang was met in de ene hand de stofzuiger en in de andere de volle stofzuiger zak hing Lion er al in, hij wist het zeker dit was ETEN, met geen mogelijkheid wilde hij zijn buit loslaten en er zat niets anders op , we moesten een dealtje maken  worst tegen stofzuiger zak,  helemaal zeker was hij er niet van want de stofzuiger zak was tenslotte groter dan het  stukje worst maar uiteindelijk kon hij de geur toch niet weerstaan, we moeten net even slimmer zijn dan hij.
Maar op zijn volgende stunt hoefde we niet lang te wachten, ik ging de paarden brokken brengen,  Lion hoorde iets rammelen en dacht bingo ETEN !!! en klom over het hek en dook met een soort snoekduik in de emmer brokken, paard Linda ook niet gek pikte dat natuurlijk niet en begon als een gek om zich heen te trappen, nog maar net op tijd kon ik gelukkig Lion wegtrekken,  ze had gehakt van hem gemaakt ( mager gehakt ) Terug achter het hek bekeek ik Lion eens goed, hij zag eruit als een hamster met van die  volle wangzakken  hij stikte zowat in de brokken en met een heleboel  gekokhals kwam er minstens een pond brokken uit zijn bek.
Waarschijnlijk heeft hij zo ook overleefd door af en toe los te komen en dan te pakken wat hij pakken kon.
Het enige waar Lion zich verder nog mee bezig houd is rondsjouwen met stukken brandhout en het leukste is dan om zo'n bonk mee de gang in te smokkelen ergens te verstoppen en dan midden in de nacht opeens te bedenken dat het erg leuk is om daarmee rond te gaan smijten en heel erg veel kabaal te maken,
ik zit dan stijf rechtop in bed van de schrik en er zit dan niets anders op om met een duffe kop zijn speeltje af te gaan pakken. Tegenwoordig controleer ik driedubbel voor ik naar bed ga.
 
 
Van een van zijn andere grapjes heb ik wat foto's gemaakt,hij kan nooit wachten tot zijn etensbak op de grond staat, hij krijgt voor een betere darm werking elke dag kefir ( een soort yoghurt )  in het begin voerde ik hem in de gang maar ik denk dat iedereen na het zien van deze foto's begrijpt dat ik hem maar liever buiten voer.
 
       Word vervolgd.
 
  
 

       ,

Reacties

katinka op 28-02-2011 08:39
Wat fijn dat het al beter gaat, Lion komt er vast ook doorheen. Wat een goed idee die Kefir!
Heel veel succes.
Bruckner Éva op 28-02-2011 20:04
Hoi Ingrid! Het is al aan zijn snuitje te zien, dat hij "dikker" werd. Super leuk.
Éva
saskia op 04-03-2011 11:05
hahahah, maf beest. Maar hij ziet er al wel een stuk beter uit!
Wilde je toch nog even laten weten dat ik een trotse dochter ben! :)
Kus en tot gauw

Saskia
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
over mijzelf
Over mijzelf.
 
 

 

 

Ingrid Zaalberg
Geboren in Den Haag flink wat jaartjes geleden.
Dieren en natuur liefhebster in hart en nieren.
klik hier voor meer
 
                                                                                          
 

 


Links

 

 

 Aquarellen en tekeningen
Aquarellen

Klik hier voor meer.

 

Schilderijen van Peter.

 

 http://www.peterjansenmasteroffineart.eu

 

 

contact us
Verhalen
Geluks hondjes
Geluks hondjes
Deze bofkonten hebben een nieuw baasje gevonden 


Ruby


Bowie


Bonny


Brandy

Tara

Toby/Pluto

Channie

Lilly

UkkieFlippo/Woody
 
 
Sasa
 
 
Pluto
 
 
 
Kika

Ying en Yang


Clooney

 
 Janny
 
 
 
Jayli
 
Miko
 
Tootsy
 
Sissi
 Beer


LaddyMax

Droopy
 
 
Nina
 
 
    
Boris
 
 

 
   
Tommie
 
   
Olly
Jetje Kroketje


Minnie


Lion


Princess
 
 


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl