doggyart.punt.nl
Gelukkige hondjes
Gelukkige hondjesMinnie

Minnie heet ze tegenwoordig in plaats van Mini, ze is nog steeds bij haar pleegmoeder en heeft het daar wel erg naar haar zin en word heerlijk in de watten gelegd maar de bedoeling is toch dat ze een eigen baasje gaat krijgen.
We worden geregeld op de hoogte gehouden door pleegmoeder Maya over het wel en wee van kleine Minnie, het gaat geweldig met haar ze is heel gehoorzaam en kan zelfs al los lopen, ze speelt leuk met de andere honden, al met al een geweldig leuk en pittig hondje.
We hopen echt dat er zich snel iemand voor haar meld zodat ze eindelijk een vaste plek kan krijgen.
 

Hoezo verwend ?

Nog zo'n geluksvogel is Bobby, door ons op straat gevonden en vrij snel via de website geadopteerd door Sonja en Ron
De eerste week ging prima maar daarna kwamen de problemen, Bobby kon bijna niet meer lopen en had erge pijn, er was iets erg mis met zijn gewrichten, hij moest absolute rust houden en kreeg de nodige medicijnen, een enorme domper voor Sonja en Ron en een dure toestand ook nog en daarbij de onzekerheid of het ooit wel goed zou komen, ik ben ze nog steeds erg dankbaar dat ze toch hebben doorgezet, zo'n jonge terrier een maand lang absoluut rustig houden is een hele klus en er zijn geloof ik ook wel de nodige stoelpoten gesneuveld waar Bobby van pure verveling aan ging kauwen.
Vermoedelijk zijn het groeipijnen geweest wat heel erg vreemd is bij zo'n klein ras, maar hij is er helemaal overheen nu en het gaat hem geweldig. Afgelopen week heeft hij zelfs zijn eerste diploma gehaald op de hondenschool, Bobby gefeliciteerd, en Sonja en Ron natuurlijk ook.
 

Bobby in de kapsalon

En dan is daar natuurlijk Jetje kroketje , die heeft het ook helemaal voor elkaar, ze slaapt in bed en laat zich verwennen zoals een echte tekkel waardig is.
Ze is inmiddels ingeënt en gechipt en heeft een heus paspoort met daarin haar naam  Jetje kroketje, de dierenarts sprak wat Duits en heeft erg moeten lachen om de naam.
 

Het paspoort van Jetje kroketje

De foto's spreken voor zich, het gaat haar geweldig, haar buik is bijna weer strak maar ze is wel heel bijzonder want ze mist een tepeltje.
 
 
 
waar is het tepeltje?
 
 


Helemaal thuis
 
En dan kwam er nog nieuws van Tommie, hij woont het halve jaar in Hongarije en is nu in Nederland, het maakt hem allemaal niets uit hij vind alles geweldig zolang hij maar met vrouwtje Carla mee mag, lekker erop uit en auto rijden is ook geweldig, hij is ook naar de honden school geweest en had het niet beter kunnen treffen.
 
  
Tommie
 
En dan hebben we nog Snoopy, de scheepshond, hij heet tegenwoordig Woody en ook hij is helemaal op zijn plek, altijd samen met baas Gerard is hij helemaal gelukkig, hij kan helaas niet al te goed overweg met andere honden maar hopelijk geeft dat op het schip geen al te grote problemen.
Foto's van Woody op het schip hebben we nog niet maar wel van zijn logeer partij met kerst en zoals hij daar op het logeerbed zit lijkt het hem echt wel goed te gaan.
 

Woody


Home
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
over mijzelf
Over mijzelf.
 
 

 

 

Ingrid Zaalberg
Geboren in Den Haag flink wat jaartjes geleden.
Dieren en natuur liefhebster in hart en nieren.
klik hier voor meer
 
                                                                                          
 

 


Links

 

 

 Aquarellen en tekeningen
Aquarellen

Klik hier voor meer.

 

Schilderijen van Peter.

 

 http://www.peterjansenmasteroffineart.eu

 

 

contact us
Verhalen
Geluks hondjes
Geluks hondjes
Deze bofkonten hebben een nieuw baasje gevonden 


Ruby


Bowie


Bonny


Brandy

Tara

Toby/Pluto

Channie

Lilly

UkkieFlippo/Woody
 
 
Sasa
 
 
Pluto
 
 
 
Kika

Ying en Yang


Clooney

 
 Janny
 
 
 
Jayli
 
Miko
 
Tootsy
 
Sissi
 Beer


LaddyMax

Droopy
 
 
Nina
 
 
    
Boris
 
 

 
   
Tommie
 
   
Olly
Jetje Kroketje


Minnie


Lion


Princess
 
 


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl