doggyart.punt.nl
Lucky Lad

Lucky Lad


 

We waren net zo blij dat alles weer rustig was ,Beer is definitief bemiddeld, hij krijgt een super tehuis in Nederland waar al met smart op hem gewacht word ,voor Max word nog gezocht naar de ideale plek , er is al wel interesse voor hem maar dan als waakhond en dat willen we absoluut niet dus de zoektocht naar de gouden mand voor hem gaat gewoon door.

We kwamen met Max en Beer terug van de dierenarts waar ze hun laatste enting hebben gekregen voor ze op reis kunnen , halverwege zagen we iets langs de kant van de weg liggen,( achteraf bleek dit een wildzwijnenvel )  we waren er net voorbij en moesten toen de auto keren om te gaan kijken , daarvoor reden we een paar meter een zandweg in en tot onze grote verbazing zat daar tussen een hoop vuilnis een hondje vastgebonden, we hadden het fototoestel nog in de auto liggen omdat we meestal veel foto’s maken van de opvang honden ,ook als ze bij de dierenarts zijn, zo konden we dit afschuwelijke beeld vastleggen , het is niet te geloven hoe mensen soms met dieren omgaan.

Vastgebonden en achtergelaten,te erg voor woorden!!!!!


Ondanks dat we al veel te veel honden hebben hoefden we echt niet na te denken wat te doen , oppakken en meenemen en dan later maar weer verder zien.

Oppakken en meenemen, wat anders?

Simba is er wel gelukkig mee, ze heeft nu weer een kind te verzorgen, het hondje is amper 6 maanden en dat valt voor Simba onder de afdeling puppy’s en die moet ze dan dringend bemoederen.

Simba is er blij mee, opvoeden daar is ze goed in.


Heel gelukkig krijgen we weer hulp van een Nederlandse stichting en van Maureen om ook voor deze jongen weer een goed tehuis te gaan zoeken  We hebben hem Lucky Lad genoemd zijn roepnaam is Laddy.

 Lucky Lad kun je hem echt wel noemen want de kans dat hij gevonden werd is bijna nihil, hij zat daar onzichtbaar voor het langsrijdend verkeer en de enige mensen die daar misschien zouden komen zijn mensen die hun afval dumpen en die nemen zo'n stakker echt niet mee, dat wij daar de auto gekeerd hebben is een wonder , je zou echt gaan geloven dat er zoiets als bescherm engeltjes bestaan, Laddy heeft er beslist een hele hoop om zich heen zwermen.

Kennismaken met de groep, hij is welkom.


Nu heb ik nog een vraag, zou iedereen die facebook heeft dit verhaal willen delen ? Zo word de kans op een fijn en nieuw tehuis groter voor Laddy. Hoe groter het bereik hoe beter het is.


Hij is mooi en bijdehand. 


Home 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
over mijzelf
Over mijzelf.
 
 

 

 

Ingrid Zaalberg
Geboren in Den Haag flink wat jaartjes geleden.
Dieren en natuur liefhebster in hart en nieren.
klik hier voor meer
 
                                                                                          
 

 


Links

 

 

 Aquarellen en tekeningen
Aquarellen

Klik hier voor meer.

 

Schilderijen van Peter.

 

 http://www.peterjansenmasteroffineart.eu

 

 

contact us
Verhalen
Geluks hondjes
Geluks hondjes
Deze bofkonten hebben een nieuw baasje gevonden 


Ruby


Bowie


Bonny


Brandy

Tara

Toby/Pluto

Channie

Lilly

UkkieFlippo/Woody
 
 
Sasa
 
 
Pluto
 
 
 
Kika

Ying en Yang


Clooney

 
 Janny
 
 
 
Jayli
 
Miko
 
Tootsy
 
Sissi
 Beer


LaddyMax

Droopy
 
 
Nina
 
 
    
Boris
 
 

 
   
Tommie
 
   
Olly
Jetje Kroketje


Minnie


Lion


Princess
 
 


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl