doggyart.punt.nl
Laddy in Holland

Laddy in Holland.


Oppoetsen voor de reis


Hij vind het zaligAutorijden is ook al zo leuk

Laddy is aangekomen op zijn pleegadres bij Maureen, we hebben net bericht gekregen dat de reis goed is verlopen en dat het hem goed gaat, een beetje onwennig natuurlijk en een tikkie in de war maar dat is ook niet meer dan logisch. Ook deze keer was Jochem de chaufeur en dat was voor Laddy absoluut fijn, hij hoefde niet in een bench maar mocht eerste rang reizen in een heerlijke mand voorin naast de chaufeur, wat kan een hond zich nog meer wensen.Eerste rang


Het was wel een lange reis voor Laddy, eerst drie uur met ons en zijn beide vrienden Jock en Robbie richting Budapest en daarna de hele rit met Jochem naar Nederland. Laddy is een van die bofkonten die na een hele verkeerde start in het leven nu toch wel heel veel geluk heeft,weggegooid als oud vuil vonden wij hem vastgebonden op een illegale vuilstort,al heel snel ontwikkelde hij zich bij ons als een geweldige lieve en sociale hond, natuurlijk gaat dat niet vanzelf en hebben wij er alles aan gedaan om hem in zo'n kort mogelijke tijd van alles te leren en laten ervaren maar het heeft zeker ook met zijn onverwoestbaar blije en lieve karakter te maken.


 

Winkels kijken
Graag op stap met vriend Robbie.

 

Voor elk geintje te porren.


Hij zal aankomende week eerst nog bij Maureen blijven maar er loopt inmiddels een hele leuke aanvraag voor hem, hij krijgt dan ook aankomende woensdag bezoek van zijn eventuele nieuwe baasjes en als de klik er van beide kanten is staat er niets meer in de weg en kan Laddy definitief aan zijn nieuwe leven beginnen.

Hier een filmpje van Laddy,net aangekomen bij Maureen.

 


Robbie zit nu hier bij ons sip te kijken,hij mist zijn speelkameraatje, die twee waren als het maar even kon buiten aan het raggen, Robbie zal het nu weer met de Border collies moeten doen maar die vind hij lang niet zo leuk.


Er is heel erg veel en lang gespeeld.


We hadden op de terugweg nog wel een heel bizarre ervaring, we hadden langs een snelweg afgesproken met Jochem en daarvoor moesten we een vignet kopen voor 10 euro, we zouden natuurlijk geen Hollanders zijn als we dat niet ten volle zouden gebruiken, normaal gesproken nemen we altijd een provinciale weg terug die heel goed te rijden is maar nu met ons vignet wilden we die snelweg onze richting uit wel eens proberen, betaald hadden we tenslotte al, ongeveer 100 kilometer hebben we op deze snelweg gereden en hebben in totaal 1 andere auto gezien, het leek wel een science fiction film, die hele tijd geen enkele auto te zien, waarvoor is er hier in vredesnaam zo'n weg nodig?


 

Een snelweg zonder auto's, echt heel erg vreemd.


Laddy is vertrokken maar zijn plek is al wel weer ingenomen door een Border collie familie.

Als iemand maar zegt "Border Collie" dan heeft diegene al mijn aandacht ,maar zeg 'Border Collie in nood" dan ben ik al onderweg. Ik houd van alle dieren maar Borders zijn nu eenmaal mijn grote liefde.

In dit geval kreeg is de vraag van een Duitse stichting of ik zou kunnen helpen om een Border Collie teefje met twee pups uit een asiel te halen waar alle pups door ziekte sterven, nou ja ik was al onderweg!!!!! het was meer dan triest, het teefje was volledig getraumatiseerd, de pups leken op dat moment nog in orde maar werden toch kort nadat we ze hadden opgehaald ziek, toch een gemeen virus opgedaan in dat asiel en ondanks alle moeite van ons en onze dierenarts is het reuteje met de witte kop overleden, we hebben een absoluut beroerde week achter de rug, twee maal per dag naar de kliniek,zoiets is echt een emotionele achtbaan, je wilt ze zo graag redden en een fijn leven geven en uiteindelijk sta je dan machteloos.Gelukkig heeft een pupje het overleefd en begint het moederhondje er wat blijer uit te zien, maar daarover volgende keer meer.

Helaas hier nog een compleet gezinnetje.


Home


 

Reacties

Joke op 21-04-2014 22:12

Hey Kanjers!!!

Wat fijn dat het naar het tussenuren gaan zo goed is gegaan... Wel weer even wennen voor jullie allemaal zonder die Lieverd maar... Hopelijk vindt hij snel ook zijn Heaven....

Sterkte met de overige viervoeters...

Enne... Mooi baantje naar Pécs hè... Maar niemand wil hiervoor betalen.... Reden dat jullie een van de weinige op die super snelweg waren haha..Maar tja... Ergens genoeg centjes..

Maar... Eerlijk is braaf... Jullie waren waarschijnlijk wel eerder thuis... Hopelijk gaat het met de overgebleven Pub en Moeder nu beter... Wij zullen duimen dat hiervoor ook een fijn nieuw tehuis zal worden geworden...

Groetjes

lia op 06-05-2014 15:07

Heel verdrietig dat een pup overlijd ik hoop dat moeder en andere pup gauw een goed tehuis vinden.

Ik heb een beetje rond gekeken en gelezen, jullie doen heel goed werk geweldig zoals jullie de honden opvangen en verzorgen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
over mijzelf
Over mijzelf.
 
 

 

 

Ingrid Zaalberg
Geboren in Den Haag flink wat jaartjes geleden.
Dieren en natuur liefhebster in hart en nieren.
klik hier voor meer
 
                                                                                          
 

 


Links

 

 

 Aquarellen en tekeningen
Aquarellen

Klik hier voor meer.

 

Schilderijen van Peter.

 

 http://www.peterjansenmasteroffineart.eu

 

 

contact us
Verhalen
Geluks hondjes
Geluks hondjes
Deze bofkonten hebben een nieuw baasje gevonden 


Ruby


Bowie


Bonny


Brandy

Tara

 


Channie

Lilly

UkkieFlippo/Woody
 
 
Sasa
 
 
Pluto
 
 
 
Kika

Ying en Yang


Clooney

 
 Janny
 
 
 
Jayli
 
Miko
 
Tootsy
 
Sissi
 Beer


LaddyMax

Droopy
 
 
Nina
 
 
    
Boris
 
 

 
   
Tommie
 
   
Olly
Jetje Kroketje


Minnie


Lion


Princess
 
 


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl