doggyart.punt.nl
Clooney gered

De filmpjes staan in de verkeerde volgorde en ook nog eens bovenaan,het programma van dit blog doet jammer genoeg af en toe wat het zelf wil.

 

Geweldig is dat op het moment van Clooney's redding de kerkklokken gaan luiden

 

 Het zenuwslopende afwachten of de spuit zijn werk doet.

 

Clooney gered.

 

Clooney, nog een beetje duf van al die spuiten , maar is ieder geval veilig.

 

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad maar uiteindelijk is het gelukt, we zijn met zijn allen zo gelukkig, meer dan twee maanden heeft hij rondgezworven, warm weer, nat weer ,koud weer,bloedhitte, onweer, al die tijd heeft hij het moeten doen zonder dak boven zijn hoofd.  Hij liep geregeld midden op de weg waar de auto's keihard voorbij rijden, dat hij niet is verongelukt is op zich al een klein wonder.

Zijn toekomstige bazen hebben het stokje de afgelopen maand van ons overgenomen omdat onze auto in de garage  was en wij geen kant op konden , Clooney moest toch gevoerd worden, zij hebben inmiddels al een hele goede band met hem opgebouwd, alleen liet hij zich nog steeds niet aanraken, uit de hand eten deed hij inmiddels maar aanraken ho maar, daarvoor had hij toch net teveel angst. We hadden ook al geprobeerd hem in zo'n grote bench te laten eten met het idee dat we hem zo zouden kunnen vangen maar ook daarvoor was hij veel te wantrouwend, uiteindelijk hebben we moeten kiezen voor de dierenarts met verdovingsspuit in zo'n blaaspijpje. De dierenarts is bij ons in de auto gaan zitten met het raam open,wij hebben stukken worst naar buiten gegooid en zo kwam Clooney dicht genoeg bij de auto om hem met een verdovingspijltje te raken, het eerste schot ging er ruim naast,maar het volgende trof hem precise midden in zijn bil, beter kon gewoon niet, en toen begon het spannende wachten, was het genoeg? Zou hij plat gaan? Gelukkig was de dierenarts verstandig genoeg om bij ons te blijven omdat hij er ook nog niet zeker van was, hij had wel een grote dosis gespoten voor een erg grote hond, maar ja we hebben al meer meegemaakt met Clooney en waar we al bang voor waren, hij stond te trillen op zijn poten maar daar bleef het ook bij, dus toen heeft de dierenarts hem nog een extra dosis vanachter het hek in zijn andere bil geschoten,en  toen ging Clooney liggen, wij blij en er naar toe om hem te pakken, nou daar dacht Clooney dus wel anders over, met zijn laatste kracht stond hij toch weer op en ging er weer vandoor, uiteindelijk ging hij wel weer liggen en heeft de dierenarts hem beslopen en voor de derde keer een spuit gegeven en toen was hij echt onder zeil. Ik denk dat iedereen kan begrijpen dat we meer dan blij waren, we hebben alles zoveel mogelijk gefilmd, de meeste filmpjes zijn nogal onduidelijk maar twee geven wel een beetje weer hoe het was, op de ene zie je hem de eerste keer door de knieën gaan en op het andere wordt hij compleet onder zeil naar de auto gebracht, een leuke bijkomstigheid is dat op dat moment net de kerkklokken gingen luiden.

Clooney ligt nu bij te komen in de kennel en we hebben om het voor hem allemaal wat gemakkelijker te maken Janny bij hem in de kennel gezet,Janny is een erg sociale hond die Clooney met haar lieve en zekere gedrag een enorme steun kan zijn. ze is het er niet zo mee eens want ze loopt normaal de hele dag vrij rond, maar het is voor het goede doel, zij is ook gered en nu mag ze daar wat voor terug doen.  Voorlopig blijft Clooney nog even bij ons tot hij voldoende gesocialiseerd is om naar zijn uiteindelijke thuis te vertrekken, wel zullen zijn toekomstige bazen hem elke dag komen bezoeken om een goed contact met hem op te bouwen , wat zeker zal gaan lukken daarvoor zijn ze nu al veel te gek op hem, Clooney is een mazzelkont dat is zeker.

 

 

 

 

 

  

Janny ligt veel liever in het zonnetje op het balkon dan in de kennel , maar ze moet nu even werken voor het goede doel. 

 

 

Clooney vervolg  klik hier

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
over mijzelf
Over mijzelf.
 
 

 

 

Ingrid Zaalberg
Geboren in Den Haag flink wat jaartjes geleden.
Dieren en natuur liefhebster in hart en nieren.
klik hier voor meer
 
                                                                                          
 

 


Links

 

 

 Aquarellen en tekeningen
Aquarellen

Klik hier voor meer.

 

Schilderijen van Peter.

 

 http://www.peterjansenmasteroffineart.eu

 

 

contact us
Verhalen
Geluks hondjes
Geluks hondjes
Deze bofkonten hebben een nieuw baasje gevonden 


Ruby


Bowie


Bonny


Brandy

Tara

Toby/Pluto

Channie

Lilly

UkkieFlippo/Woody
 
 
Sasa
 
 
Pluto
 
 
 
Kika

Ying en Yang


Clooney

 
 Janny
 
 
 
Jayli
 
Miko
 
Tootsy
 
Sissi
 Beer


LaddyMax

Droopy
 
 
Nina
 
 
    
Boris
 
 

 
   
Tommie
 
   
Olly
Jetje Kroketje


Minnie


Lion


Princess
 
 


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl