doggyart.punt.nl
De drie boefjes

De drie boefjes


Even poseren.


Ze hebben ons bezig gehouden de afgelopen twee maanden, Channie , Lilly en Ukkie, vooral Ukkie had een hoop extra aandacht nodig omdat hij zo ontzettend bang was, gelukkig is dat met de nodige zorg en een hoop liefde en extra knuffels behoorlijk goed gekomen ,  Channie en Lilly moesten vooral opgevoed worden en van alles leren wat zo nodig is voor een nieuw leven in Nederland, ze kenden alleen maar het buiten leven dus hoe aan de riem te lopen en hoe je te gedragen in huis alles was ze vreemd, in huis was wel dikke pret hoor, lekker rond springen over de stoelen en banken en eventueel een uitstapje over de tafel, en vooral een rondje keuken waar het altijd lekker ruikt en waar je zo heerlijk de afvalemmer leeg kan vreten, we waren alleen maar druk met roepen, nee Channie dat mag niet, ho Lilly niet daarop of daarin, Ukkie pas op de kachel is heet!!!!!!!! Na een uurtje lag dan eindelijk het hele spul lekker uitgeteld te slapen op de bank of in een mandje.

Even uitpuffen.


Lekker rennen.


Buiten keihard rondrennen deden ze het allerliefste en met een jaszak vol lekkere brokjes was het dan gelijk oefenen ,komen als ze geroepen werden en leren luisteren naar hun naam, ik kan vertellen dat zoiets met drie tegelijk nog niet meevalt maar uiteindelijk is het gelukt en kenden ze hun eigen naam en kon ik ze los laten lopen en dan kwamen ze ook nog als ik ze riep.De foto is bewogen maar wat een aktie!Dit was ook een geliefde bezigheid.


Channie en Lilly zijn in de eerste week dat ze bij ons waren gesteriliseerd en dat was maar goed ook, ze bleken beide drachtig te zijn, gelukkig nog heel prematuur zodat alles met de sterilisatie weggehaald kon worden, dat zou helemaal een ramp zijn geworden als ze allebei een nestje pups hadden gekregen,voor drie hondjes een nieuw tehuis vinden valt al echt niet mee ,maar dan nog eens een heel stel pups !!!!!!!!!!

 Evengoed wel weer ongelofelijk dat ze zomaar op straat zijn gedumpt, vermoedelijk hebben de vorige eigenaren wel gemerkt dat ze gedekt waren en hebben ze daarom maar snel ver weg gebracht, Lilly had duidelijk al minstens twee nestjes gehad, Channie  was een kind van haar en Ukkie ook.


Beetje zielig net na de sterilisatie.


Channie had er minder moeite mee, ze vond haar nieuwe jurkje wel lekker zitten.


Er worden in Hongarije gelukkig wel steeds vaker honden gesteriliseerd maar er moet toch nog een hoop gebeuren voor al deze ellende tot het verleden hoort.

Gisteren zijn ze vertrokken, stichting Hondenzorg en welzijn gaat voor de bemiddeling zorgen en Ivonne heeft ze meegenomen naar Nederland.

Lilly mag gelijk door naar haar definitieve huis, nu maar hopen dat het klikt met haar nieuwe baasjes en dat ze heel gelukkig worden met elkaar.

Channie en Ukkie gaan in de pleegopvang en we hopen maar dat er snel ook voor hun een gouden mandje wordt gevonden.

Na een reis van zo'n 17 uur eindelijk uitpuffen op de bank bij Ivonne.


Ons werk zit er weer op voor deze keer, we zijn blij dat er weer een stel aan een gelukkig leven kan beginnen, maar het blijft bitter dat onze hulp en die van een hele hoop stichtingen en vrijwilligers toch nog steeds nodig is, we bemerken wel verbeteringen hoor, er zijn steeds meer Hongaren die zich het lot van zwerfdieren aantrekken en zich daar voor inzetten,de chipplicht heeft ook duidelijk geholpen maar er worden toch nog steeds honden gevonden die geen chip hebben. Helaas zijn er ook nog steeds veel broodfokkers hier en staan er elke zondag weer mensen met puppies en kittens op de markten,we kunnen alleen maar hopen dat er aan al deze praktijken eens een eind komt maar voorlopig zie ik dat somber in.


Ivonne bracht ons ook weer een flinke partij voer en speeltjes mee.


Ivonne maakt ook foto's,zo kunnen de sponsoren zien waar het voer heengaat.


Rexie had dat super grote bot natuurlijk al gelijk gezien en zich dat ook maar gelijk toegeeigend, groot gelijk Rexie ,na jaren aan de ketting in eenzaamheid mag je jezelf best wel verwennen.


Home

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
over mijzelf
Over mijzelf.
 
 

 

 

Ingrid Zaalberg
Geboren in Den Haag flink wat jaartjes geleden.
Dieren en natuur liefhebster in hart en nieren.
klik hier voor meer
 
                                                                                          
 

 


Links

 

 

 Aquarellen en tekeningen
Aquarellen

Klik hier voor meer.

 

Schilderijen van Peter.

 

 http://www.peterjansenmasteroffineart.eu

 

 

contact us
Verhalen
Geluks hondjes
Geluks hondjes
Deze bofkonten hebben een nieuw baasje gevonden 


Ruby


Bowie


Bonny


Brandy

Tara

 


Channie

Lilly

UkkieFlippo/Woody
 
 
Sasa
 
 
Pluto
 
 
 
Kika

Ying en Yang


Clooney

 
 Janny
 
 
 
Jayli
 
Miko
 
Tootsy
 
Sissi
 Beer


LaddyMax

Droopy
 
 
Nina
 
 
    
Boris
 
 

 
   
Tommie
 
   
Olly
Jetje Kroketje


Minnie


Lion


Princess
 
 


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl